Ranza Modelleri

Ranza Modelleri

Ranza, çocuklarınızın odası için yer kaplamaması açısından kullanışları tasarımlardan biridir.. Çocuklarınız aynı odada kalıyorsa, ranza odada alan boşaltmak için makul bir seçenektir. Fakat genç çocuklarınız için bir ranza düşünüyorsanız ;
Ranza için doğru yaş nedir ? Ranza güvenli mi ? gibi sorulara cevap bulmanız da fayda vardır.

       Kaliteli  ve DayanıklıRanza Modelleri

Çocuklarınızdan biri üst ranzada uyumaya hazır olduklarında onlar için şık ve kaliteli ranza modellerini tercih edebilirsiniz.
Herkese uyan bir yaş olmasa da küçük çocuğunuzun en az altı yaşına gelmesini beklemek en iyisidir.
Fakat çocuğunuz altı yaşından büyük olsa bile hala hazır olmayabileceklerini hatırlamakta fayda var.
Küçük çocuğunuz bir merdivene güvenmiyorsa ve gece tuvalete gidiyorsa, şu an için üst ranzadan kaçınmak en güvenli yoldur.

Alt ranza için en uygun zaman dilimi ise genellikle beş veya altı yaş civarında olur. Ranzalar genel olarak 6-16 yaş arası çocuklar için uygundur. Özellikle uyurken düşme tehlikesi bulunan çocuklar için bu ürün kesinlikle uygun değildir. 

       Ranzanın Faydaları
Yatak odası alanından tasarruf etmeye çalışıyorsanız, bir ranza hayat kurtarıcıdır. Çocuklar bir odayı paylaştığında , her şeyden iki tane tek bir odaya sıkıştırmak zorunda kalırsınız.  Öyleyse, bir yatağın tüm zemin alanını kurtarabilirseniz, neden olmasın? Ayrıca, çocuklarınız için bir ranza satın almak, genellikle iki ayrı bekar almaktan çok daha uygun fiyatlıdır. 

Çocuklarınız aynı odayı paylaşmasalar bile ranza, yatıya kalanlar için harika bir seçenektir. Bu, yedek bir yatak saklamak için değerli depolama alanını kullanmanız gerekmeyeceği anlamına gelir. Ayrıca, birçok ranza daha da fazla yerden tasarruf etmek için giysi saklama alanına sahiptir. Yerleşik gardırop ve yatak altı saklama alanı ile çocuklarınızın oynaması için bolca alan kazanacaksınız.

       Güvenilir Ranza Modelleri
Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızın uyku odalarını değiştirmek konusunda endişelenmeniz doğaldır. Özellikle üst ranza yerden yüksek olduğunda .
Ancak ranzalar çocuklar için tamamen güvenlidir. Aslında, alt ranza normal bir tek kişilikten daha güvenli olabilir.
Çünkü yatak genellikle normal yataklara kıyasla zeminden çok daha alçaktır. Bu sebeble, küçük çocuğunuz alt ranzadan yuvarlanırsa, zaten zemine temas mesafesinde olacaktır.  
Siz de birbirinden kaliteli ve güvenilir ranza modelleri için bizi tercih edebilirsiniz. 
www.markaawm.com/ranza

Etiketler: metal ranza, iki katlı ranza, çocuk ranza modelleri, ranza ölçüleri
Mart 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR